Permanente Make-up

Apparatuur
Tijdens de Permantente Make-up werk ik met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en zo optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. 

Naalden
Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up  volledig veilig is.

Pigmentatiepen
De Nouveau Contour pigmentatie-pen is uitgerust met het unieke geïntegreerde naaldsysteem, de zogenaamde Safety Module. In dit systeem is de naald en naaldkap één geheel en volledig in elkaar geïntegreerd. De module is voorzien van een membraan welke de terugvloei van pigment of lichaamsvloeistoffen in het handstuk totaal uitsluit. Hiermee wordt kruisbesmetting volledig voorkomen.
 

Prijzen Permanente Make-up      
Permanente Make-up Wenkbrauwen    295,-
Permanente Make-up Eyeliner boven   175,-
Permanente Make-up Eyeliner onder   150,-
Permanente Make-up Eyliner onder- en boven   295,-
Permanente Make-up Touch up binnen 14 maanden   95,-
Permanente Make-up Touch na binnen 14 maanden   195,-
Permanente Make-up Touch na binnen 24 maanden   245,-