Wil je een super boost voor jouw huid? De BioSurface Peel van Dermalogica zorgt ervoor dat je mooie, nieuwe huidcellen eerder tevoorschijn komen. Het resultaat is een mooie, nieuwe, gladde en egale huid.

Wat is een BioSurface Peel van Dermalogica
Het is een nieuwe peeling die een stapje verder gaat dan de AR35 peeling. Het is de sterkste peeling behandeling van Dermalogica en wordt aangebracht in 4 stappen. De 4 stappen bestaan uit voorbereiden, verzachten, daadwerkelijke peeling en de neutralisatie.

Wat doet de BioSurface Peel van Dermalogica
Op dit moment zijn peelingen zeer populair. Peelingen stimuleren de celdeling en kunnen de kwaliteit, textuur en kleur van de huid verbeteren als ze op de juiste wijze worden toegepast. De BioSurface Peel is een geheel nieuwe methode van peelen omdat de huid niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor krijg je wel de voordelen van een peeling maar niet de nadelen zoals een sterke vervelling enz.

Voordelen voor  jouw huid met de BioSurface Peel

  • De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
  • Geeft een verbetering van de huidstructuur
  • Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
  • Helpt acne te verminderen
  • Vermindert onzuiverheden
  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Maakt de huidskleur egaler en frisser
  • Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
  • Beschadiging door de zon wordt aangepakt
  • Huidveroudering wordt aangepakt

Waarom is de BioSurface Peel zo uniek
Heel veel chemische peelingen beschadigen de huid. De BioSurface Peel van Dermalogica geeft de beste resultaten zonder de huid onnodig te beschadigen. Hierdoor heeft de huid geen hersteltijd nodig.

Wie mag de BioSurface Peel toepassen
Je mag alleen de BioSurface Peel toepassen als je de titel Dermalogica Specialist of Expert hebt. Uiteraard ben ik hiervan in het bezit en mag de peeling toepassen in mijn praktijk. Daarnaast heb ik veel ervaring met peelingen.

BioSurface Peel in een kuur
Wil je het beste resultaat halen uit de BioSurface Peel, dan adviseer ik je om te starten met een kuur. Elke keer als je peeling ondergaat ga je steeds verder in het resultaat.

De verzorging van de huid na de BioSurface Peel
Om de huid op de juiste manier te verzorgen na de peeling is het belangrijk om de Ultra Calming producten van Dermalogica thuis te gebruiken. Deze gaan de huid kalmeren en herstellen en zijn een mooie aanvulling op de peeling. Hierna ga je weer over op je eigen Dermalogica producten. De UltraCalming producten zijn ook verkrijgbaar in een kleine kit.

Dermalogica BioSurface Peel € 79,50.