Maatwerk is mijn kracht!
Bij schoonheidssalon Beautiful People Baarn zijn de gezichtsbehandelingen van Dermalogica niet standaard. Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschilt, werk ik met gezichtsbehandelingen en huidverzorgingadvies op maat. Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat uw huid op dat moment nodig heeft. U kunt zelf bepalen hoe lang u behandeld wilt worden en uw geboekte tijd kan naar eigen keus en op basis van het advies ingevuld worden. Zo krijgt uw huid wat hij op dat moment nodig heeft.

Dermalogica Gezichtbehandelingen: ProSkin

ProSkin 30 
30 minuten
€ 39,50
Heeft u een druk bestaan en wilt u in zo kort mogelijke tijd veel resultaat behalen kiest u dan voor de Dermalogica Micro Zone treatment. Een korte gezichtsbehandeling waar alles draait om exfolieren en huidverbetering. 

ProSkin 45 
45 minuten 
€ 57,50
Voorbeeld indeling van een behandeling: Dubbele reiniging, exfoliatie aangepast op uw huidtype, eventueel onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging.

ProSkin 60 
60 minuten
€ 69,50
Voorbeeld indeling van een behandeling: Dubbele reiniging, exfoliatie aangepast op uw huidtype, eventueel onzuiverheden verwijderen, masker, massage schouder nek en verzorging.

Microdermabrasie MegaPeel behadeling gezicht bij een Dermalogica Skin Tratment €39,50
Tijdens een Dermalogica Treatment kunt u ook microdermabrasie toepassen om de intensiteit van de behandeling te vergroten.