Wat zijn de resultaten van het SanaSlankdieet?
Stelt u zich eens voor dat u het SanaSlankdieet gedurende 30 dagen zou volgen. Dan verliest u al snel 7 tot 10 kilogram overtollig vet. Wie meer kilo`s wil verliezen, dieet gewoon wat langer. Het eiwitdieet is zowel geschikt voor mensen die slechts enkele kilootjes kwijt willen, als voor personen die meer dan 20 tot 30 kilogram teveel wegen.

Is het eiwitdieet een crashdieet?
Nee, een chrashdieet leidt tot verlies van spierweefsel en mede hierdoor gaat de stofwisseling langzamer werken. Een chrashdieet bevat te weinig vitaminen en mineralen die niet worden aangevuld met voedingssuppletie. Bij een chrashdieet volgt u geen programma om het streefgewicht te behouden

Wat mag ik niet meer eten naast de SanaSlankmaaltijden?
Voedingsmiddelen als  brood, pasta, rijst, snoepgoed, bier...zal u even van het menu moeten schrappen. Deze producten bevatten veel koolhydraten. Water, koffie, thee, groenten en rauwkost zijn geen enkel probleem. Al snel eet u zelfs weer vlees, vis en eieren.

Wat is het ketoseproces?
Wanneer we de inname van koolhydraten en suikers zodanig beperken dat het lichaam daar niet meer voldoende energie uit kan halen, gaat het lichaam de opgeslagen vetten gebruiken om energie uit te verkrijgen. Deze vetverbranding heet ketose en dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Het is vrij lastig om dit zelf, met `normale voeding`, te bewerkstellingen. Het gevaar is dan, dat u toch teveel koolhydraten binnenkrijgt om volledig in ketose te raken, dat u veel essentiële voedingsstoffen mist en dat u voornamelijk dierlijke vetten en eiwitten binnenkrijgt.

Mag ik na het SanaSlankdieet weer normaal eten?
Uiteraard, ja. Natuurlijk moet u er na het dieet een gezond voedingspatroon op na houden. Dat komt hier op neer: eet niet meer dan nodig. En eet het liefst 6 kleine maaltijden per dag om zo de suikerhuishouding op peil te houden. Uw SanaSlank coach helpt u om over te schakelen op een natuurlijke en evenwichtige voeding.

Waaruit bestaan de SanaSlank Producten
Om het dieet succesvol te laten verlopen, wordt gewerkt met eiwitrijke maaltijden. De maaltijden bestaan voor 75 % uit plantaardige eiwitten en voor 25 % uit dierlijke eiwitten. De basisgrondstoffen zijn melkeiwitten, ei, soja, alfalfa en erwten. Veel diëten op basis van maaltijdvervanging bevatten alleen maar shakes of soepen. SanaSlank heeft een breed assortiment. Door de grote variatie in de maaltijden is het goed vol te houden en blijft de motivatie hoog. De SanaSlankmaaltijden zijn verkrijgbaar in 70 verschillende smaken, waaronder zoet en hartige gerechten, zoals beschuit, pasta, omelet, kwark, brownies, pudding en yoghurt.

Is een SanaSlankdieet goedkoop?
Dat hangt af van hoe u het bekijkt: als u de snelle resultaten, de hoge kwaliteit en de veiligheid van de Sanaslankmaaltijden afweegt tegen de kosten, dan is een SanaSlankdieet niet duur. Een maaltijd kost gemiddeld tussen € 2,25 en € 3,75 per stuk.

Waarom zou ik het SanaSlankdieet volgen en geen gewoon calorie-arm dieet?
Bij een gewoon dieet verliest u veelal spieren en vocht. Dat is niet de bedoeling. De bedoeling is dat u vooral, en bijna uitsluitend, overtollig lichaamsvet gaat verliezen.
De SanaSlank maaltijden beschermen de spieren en maken een zeer snelle vetverbranding mogelijk. Dat is waar het om draait. Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en
zorgt voor het verbranden van calorieën.

Waar kan ik de producten van SanaSlank vinden?
SanaSlank vindt u niet in de supermarkt of bij de drogist. SanaSlank vindt u enkel en alleen bij goed opgeleide SanaSlank vestigingen. Er zijn op dit moment meer dan 50 SanaSlank vestigingen
in Nederland. SanaSlank is er enkel voor mensen die betrouwbaar willen afslanken, op een verstandige en wetenschappelijk verantwoorde wijze. Door de goede resultaten en uitstekende informatie,
is mond-tot-mondreclame snel gemaakt.

Word ik begeleid tijdens het SanaSlankdieet?
Het SanaSlank concept staat voor hoogwaardige kwaliteit en professionele begeleiding. Elk verkooppunt volgt een training bij SanaSlank Nederland. Tijdens uw eerste gesprek krijgt u de hele uitleg, van a tot z. Daarna komt u wekelijks langs voor een controle en wordt u gewogen op de impedantieweegschaal.

Waarom is er geen jojo-effect?
De SanaSlank maaltijden beschermen de spieren en stimuleren een snelle vetverbranding. Hierdoor raakt u enkel kwijt wat u teveel heeft: vetmassa.
Door het beschermen van de spiermassa blijft het calorieverbruik behouden. Daarnaast bevat het SanaSlank Totaal Slank concept een ingebouwde stabilisatiefase.
Deze fase garandeert, wanneer u na het dieet niet meer eet dan u nodig heeft en voldoende beweegt, een levenslang resultaat.

Werkt een eiwitdieet altijd en blijven de resultaten behouden?
Wanneer een eiwitdieet niet werkt zijn er 3 mogelijke oorzaken:- u hebt een foutje gemaakt en zich niet aan de speciale dieetregels gehouden,
- u gebruikt eiwitsupplementen van slechte kwaliteit of ondoeltreffende  samenstelling,
- u hebt geen begeleiding gekregen of onvolledige begeleiding.
 
Wanneer de resultaten niet lang aanhouden en u snel toeneemt in gewicht zijn er drie mogelijke oorzaken:
- u bent na het dieet meteen gestopt en u heeft geen speciale stabilisatiefase gevolgd,
- u bent na uw dieet vervallen in oude en (erg) slechte eetgewoonten,
- u hebt geen voedingstips voor na het dieet gekregen,
- u hebt geen begeleiding gevolgd. 

Waarom kiezen voor SanaSlank maaltijden?
SanaSlank staat bekend als het betrouwbare dieet. Het is het 100% gezonde en 100% veilige eiwitdieet. Bij SanaSlank kiest u voor een wetenschappelijke en verstandige aanpak.
Uw gezondheid komt op de eerste plaats. Wij willen, net als u, een maximaal aan resultaat. Dat resultaat moet snel zichtbaar zijn én duurzaam. En dit alles op een natuurlijke, lichaamsvriendelijke wijze.
Voor u het weet bent u 6 tot 12 kilo vet kwijt. Of meer, wie meer kwijt moet. Het grote voordeel van de SanaSlank maaltijden is dat er voornamelijk met plantaardige ingrediënten wordt gewerkt en niet met dierlijke stoffen.
Voor uw algemene gezondheid en veiligheid is dat erg belangrijk. Koop niet zomaar een eiwit- of dieetproduct. Uw gezondheid moet op de eerste plaats komen!

Waarom is de begeleiding zo belangrijk?
Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij eenvoudig: omdat wij beter weten hoe het dieet werkt en wat u moet doen, dan uzelf. Personen die begeleidt worden tijdens een eiwitdieet en deze begeleiding serieus nemen hebben een gegarandeerd resultaat van 100%. Het is gebleken dat wie geen begeleiding neemt maar slechts voor 33% resultaat heeft.

Waarom hebben personen die begeleiding volgen beter resultaat?
- Omdat men de juiste uitleg krijgt en dus weet; wat, wanneer, hoe en waarom te doen,
- Men de juiste extra voedingssupplementen kent en gebruikt,
- Men gemotiveerd wordt door een professional,
- Er meteen ingegrepen kan worden als er zich een probleem voordoet,
- Er extra tips worden gegeven om de resultaten te versnellen en te verbeteren,
- Er nagekeken wordt of u wel degelijk alleen vet verliest en geen vocht of spiermassa (jojo-effect!).

Ik wil maar 5 kilogram verliezen, moet ik dan ook de hele kuur volgen?
Ja, want of u nu 40 kilogram kwijt moet of 5 kilogram, de uitleg voor het dieet moet even serieus zijn, en zal dus even lang duren. Bovendien is de stabilisatiefase ook dezelfde. Het is wel zo: personen die 5 tot 12 kilogram moeten verliezen hoeven minder SanaSlank maaltijden aan te schaffen.