Op 29 mei 2006 ging de eerste Nationale Verwendag voor vrouwen met kanker van start. Als ode aan al die moedige vrouwen met kanker noemen we deze dag : "Viva La Donna Day".
Na de behandeling van kanker zijn vrouwen vaak fysiek beschadigd. Veel vrouwen durven zich om die reden niet meer te laten masseren of anderzijds in het openbaar bloot te geven. Een Wellness-behandeling in een schoonheidssalon of beautyfarm is dan vaak de perfecte manier om je weer wat lekkerder in je vel te voelen. De eerste Viva La Donna Day was een enorm succes.

Vandaar dat schoonheidssalon Beautiful People ook op woensdag 28 mei a.s. haar salon open stelt voor vrouwen met kanker. Zij kunnen die dag gebruik maken van een heerlijke ontspannen behandeling en deze is dan geheel gratis.

Viva La Donna Wellness-behandeling
Deze speciale dag bied ik de damens een gezichtsbehandeling aan met eventueel een massage. Ook krijgen alle damens een leuk pressentje mee naar huis.

Als u, als vrouw met kanker, gebruik wilt maken van deze behandeling of meer informatie wil neem dan contact op. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Viva la Donna . http://www.vivaladonna.nl